Är ett ljudisolerat golv vad du behöver? Med ett ljudisolerat golv kan du få en bättre akustik i ett rum samt att det även ser till att minska stegljud med mera. Hos Nivell Systems kan du hitta ett bra akustikgolv. Detta golv ser till att på ett bra sätt reducera både stegljud och luftljud. Det oavsett om di ska renovera eller då du bygger nytt. Deras system de har med golv är smart och ger rätt ljudnivå.

Satsa på ett golv som är ljudisolerat

Ett ljudisolerat golv är idag ofta ett måste i många byggnader, inte minst offentliga sådana. Det är även smart att ljudisolera dina golv hemma i ditt hus. Särskilt om du upplever att du har problem med akustiken. Nivell akustikgolv kan vara rätt val för dig. Det består av två komponenter. Det är dels Nivell akustikskruv dels förborrade Nivellreglar.

De golv som finns hos detta företag de ger dig ett bra funktionsgolv som uppfyller alla normer. Du kan därmed minska ljudet vid steg och det ljud som kan finnas runt om dig.

Få rätt ljudnivå

Om du upplever att det är en ljudnivå hemma som inte känns bekväm så kan det löna sig att lägga in ett akustikgolv. Det system som Nivell har är bra och det ger dig stabila så väl som behagliga golv att gå på. Det är även ett enkelt undergolvsystem som ljudisolerar på ett effektivt sätt. Vill du veta mer om detta golv eller mer om deras övriga produkter, kika då gärna in på deras hemsida.